A fost creat un nou medicament mult mai EFICIENT IMPOTRIVA ALZHEIMER

O noua forma promitatoare de medicament care vizeaza tratarea bolii degenerative a creierului ALZHEIMER a oferit primele semne ca ar putea fi de PATRU ORI MAI EFICIENT decat pilula actuala DONEPEZIL in prevenirea DEBUTULUI SI A PROGRESIEI BOLII, au anuntat cercetatorii australieni, relateaza Agerpres.

Rezultatele preliminare privind noul medicament minune, cunoscut sub numele de ”Anavex 2-73”, prezentat in SUA de cercetatori australieni la Alzheimer’s Association International Conference (AAIC), au aratat ca din cei 12 pacienti din studiul efectuat la spitalul Alfred Health, la 10 FUNCTIA COGNITIVA S-A IMBUNATATIT.

Locuitorii din statul australian Victoria vor fi primii care vor avea acces la acest medicament, au mentionat cercetatorii.

Conducatorul studiului, profesorul asociat Steve Macfarlane care este director al departamentului care se ocupa de persoanele varstnice la Spitalul Caulfield din Melbourne, a declarat pentru News Limited ca a fost “prudent optimist” urmarind SEMNELE POZITIVE TIMPURII ale noului tratament.

CITESTE SI: EMOTIONANT ED SHEERAN i-a indeplinit ULTIMA DORINTA unei FANE aflate pe MOARTE

“Acest medicament pare sa imbunatateasca markerii electrici de patru ori mai mult decat nivelul medicamentului donepezil (Aricept)”, a spus Macfarlane.

Nivelul imbunatatirii starii pacientilor in cele 36 de zile de teste a fost mai mare decat cel oferit de donepezil in sase luni de administrare, scrie Xinhua.

Macfarlane a precizat ca atat pacientii cat si ingrijitorii lor au spus ca au constatat beneficii ale medicamentului in ceea ce priveste gandirea, vigilenta, autoorganizarea si independenta suferinzilor.

Rezultatele complete ale studiului australian sunt asteptate sa fie facute publice la sfarsitul acestui an, mai adauga Xinhua.

Sursa foto: huffingtonpost