A fost la un pas de MOARTE! Ce activitati are GABRIEL COTABITA de cand s-a externat din spital

La mai bine de o luna de cand a fost externat, Gabriel Cotabita duce o viata de om normal. Artistul lucreaza, canta, se relaxeaza, se intalneste cu prietenii si vede multe filme.

Cand era in coma, in urma cu mai bine de trei luni, putini au fost cei care ii dadeau vreo sansa de supravietuire. Gabriel Cotabita si-a revenit insa miraculos, iar acum a ajuns sa duca o viata de om normal.

E drept, artistul urmeaza cu sfintenie sfaturile medicilor privind tratamentul si regimul alimentar, insa nu sta inchis in casa. El merge la cumparaturi, tot timpul insotit insa de cineva din familie, si-si face timp si pentru prieteni. Mai mult, solistul a inceput deja munca de studio, chiar canta si scrie piese.

CITESTE SI: PRIMELE IMAGINI: Gabriel Cotabita este de nerecunoscut – iata cum arata si cat de mult s-a schimbat dupa atacul cerebral

Si-a uitat parola de pe Facebook

De cand s-a externat, Gabi a devenit totodata “stapanul” integramelor. A dezlegat zeci de careuri de cuvinte incrucisate, si chiar nu mai gaseste la tarabe ceva care sa nu-i fi trecut prin mana.

“Gabi e foarte bine. Lucreaza, se relaxeaza, face integrame, se intalneste cu prietenii, face si primeste vizite, iese la restaurant, vede multe filme, canta”, a marturisit pentru Libertatea unul dintre cei mai buni prieteni de-ai artistului.

Cotabita a intampinat insa si o mica problema de cand a iesit din spital: si-a uitat parolele de la conturile sale de socializare. Dar nu-i bai, dat fiind faptul ca solistul nu obisnuieste sa stea prea mult pe internet de cand a vazut moartea.

CITESTE SI: GABRIEL COTABITA este in CULMEA fericirii – afla motivul din articol

A stat doua luni prin spitale dupa ce a fost gasit inconstient

Gabriel Cotabita a fost gasit inconstient intr-o sala de fitness pe data de 8 mai. Artistul a stat in coma aproximativ o luna, dar si-a revenit miraculos, chiar si spre surprinderea medicilor. Pe 16 iunie, el era transferat din Spitalul de Urgenta Floreasca la Elias, pentru recuperare. Artistul s-a intors acasa, dupa doua luni petrecute prin spitale, pe data de 16 iulie.

 Sursa libertatea