Au fost stabilite orele de disputare ale restantelor Steaua – Concordia si Steaua – U Cluj

Steaua Bucuresti va disputa la finele saptamanii urmatoare prima dintre cele doua restante pe care ros-albastrii le au de jucat in Liga I. Astfel, echipa campioana va intalni, vineri 14 februarie, Concordia Chiajna, de la ora 20.30 pe stadionul din Ghencea, informeaza gsp.ro.

Steaua Bucuresti si Concordia Chiajna se vor intalni vinerea viitoare intr-un meci contand pentru etapa a treia a Ligii I, meciul de pe stadionul Steaua urmand sa fie transmis de postul de televiziune Digi Sport 1 si poate fi urmarit in format LIVE TEXT si pe MONDO NEWS.

Citeste si: Steaua a remizat, 0-0, cu Elfsborg in ultimul meci amical / Campionii au ramas cu o singura victorie in pregatiri 

Cea de-a doua restanta pe care elevii lui Laurentiu Reghecampf trebuie sa o dispute inaintea inceperii campionatului este cea cu Universitatea Cluj, un meci care se va juca tot pe stadionul Steaua, in data de 18 februarie, de la ora 18.15, urmand sa fie transmisa tot de Digi.

In aceeasi ordine de idei, inafara meciurilor derby cu rivala traditionala Dinamo Bucuresti, Steaua va disputa toate partidele de pe teren propriu din acesta primavara pe arena din bulevardul Ghencea.

Sursa foto: realitatea.net