A fost votat cel mai prost film din istorie. Producția considerată mai slabă decât Twilight

A incasat doar 7,266,209 $ la box office si a primit critici dure din partea specialistilor. Desi lupta cu “Twilight” a fost una stransa, pana la urma acesta este filmul pe care internautii il considera cel mai prost din istorie.

“Gigli”, cu Jennifer Lopez si Ben Affleck in rolurile principale, a fost votat pe Ranker drept cel mai slab lung-metraj din istoria cinematografiei. Pe locul 2 si foarte apropiata la voturi este prima parte a francizei “Twilight”, urmata de “Batman & Robin” si “Glitter”.

In filmul din 2003 care ii are in rolurile principale pe Ben Affleck si Jennifer Lopez, Gigli este un asasin “bland” caruia ii este incredintata o noua misiune: sa-l rapeasca pe fratele cu probleme mintale al unui procuror din California.

Citeste si: LEONARDO DICAPRIO A FOST NEVOIT SĂ PREDEA STATUETA OSCAR AUTORITĂȚILOR

Gigli il rapeste pe acesta din spitalul in care era internat si il tine ostatic in locuinta lui. Ricki este trimisa sa supravegheze misiunea si sa se asigure ca asasinul nu da gres. Cei doi insa se indragostesc unul de celalalt. Pe Rotten Tomatoes, pelicula regizata de Martin Brest are un rating de 6%, in timp ce nota de pe IMDB este 2.4. Pe Metascore, totalul ajunge la 18, ceea ce e extrem de putin pentru orice productie realizata la Hollywood.

Desi reactiile pentru acest film au fost dezastruoase iar lung-metrajul aproape ca le-a distrus cariera celor doi protagonisti, el a venit si cu o parte pozitiva: Jennifer Lopez si Ben Affleck s-au cunoscut si indragostit pe platouri, in timpul productiei.

Intre 2002 si 2003 cei doi au fost logoditi si se pregateau sa se casatoreasca. Actorul Affleck a cerut-o in casatorie pe diva hispanica dupa ce i-a oferit un inel de 1.2 milioane de dolari cu un diamant roz de 6.1 karate. Pe 14 septembrie 2003 urmau sa se casatoreasca, dar au anulat cu numai cateva zile inainte. Jennifer spunea: “Nu cred ca m-am simtit vreodata mai ranita ca atunci”.

Dupa ani buni de la premiera “Gigli”, cei doi au reusit sa revina pe linia de plutire si sa-si refaca numele in Cetatea Filmului. Affleck a ajuns in cele din urma sa primeasca nominalizari la Oscar si sa impresioneze cu prestatiile lui, iar J.Lo a devenit o adevarata femeie de afaceri, care continua sa faca furori si pe plan muzical.

Sursa traducere: filmnow.ro