A GASIT 100.000 de dolari la toaleta, dar nu i-a pastrat. A primit insa o RECOMPENSA impresionanta

Un OM DE SERVICIU din Australia A GASIT 100.000 de dolari in toaleta pe care o curata, dar a decis sa ii inapoieze, ceea ce i-a adus o RECOMPENSTA mai mult decat multumitoare.

Ingrijitorul Chamindu Amarasinghe A GASIT in toaleta unei cladiri din Melbourne 100.000 de dolari, iar magistratii unui tribunal din oras au decis ca poate lua majoritatea banilor gasiti, scrie The Guardian, aprecind gestul sau de a inapoia banii.

Barbatul a gasit mai multe bancnote de 50 si 100 de dolari, intr-un cos de gunoi din toaleta persoanelor cu handicap, lucrand ca ingrijitor intr-o cladire a retelei de televiziune, dupa care si-a anuntat supraveghetorul. Politia a gasit apoi mai mult de 100.000 de dolari, inclusiv circa 1.200 de dolari in instalatiile sanitare.

Citeste si: RECOMPENSA uriasa platita de FRANTA in schimbul jurnalistilor luati OSTATICI in SIRIA 

Judecatorii au decis ca “nu exista niciun motiv pentru care asemenea onestitate sa nu fie recompensata”, astfel ca Amarasinghe a primit 81.597 de dolari, in timp ce restul vor ajunge la stat, dupa ce nimeni nu a revendicat banii.

 Citeste si: O retea de INFRACTORI ROMANI a fost DESTRUCTURATA la Milano 

Chamindu Amarasinghe, care este student la IT in Noua Zeelanda, a spus ca a ramas “fara cuvinte” cand a primit telefonul care i-a dat vestea: “Sunt foarte, foarte norocos. Nu ii voi irosi”.