CEX al PSD s-a incheiat. PONTA: In UNANIMITATE colegii de la PSD si LIDERII COALITIEI vor sa CONTINUAM GUVERNAREA. UPDATE

Soarta premierului VICTOR PONTA va decisa, luni, in cadrul Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat (PSD).

UPDATE 17:56: Premierul VICTOR PONTA a declarat luni, dupa incheierea sedintei a Comitetului Executiv National al PSD, ca toata lumea vrea ca guvernul in fruntea careia se afla sa mearga mai departe. 

Acesta le-a atras atentia celor de la PNL sa nu mai foloseasca justitia in scop politic, informeaza B1 TV.

”In unanimitate, lumea si oamenii vor sa continuam o guvernare care probabil merge prea bine si care are in perioada imediat urmatoarea are in plan urmatoarele obiective: adoptarea codului fiscal, a masterplanului de transport si finalizarea legii privind salarizarea. Din aceste motive si multe altele o criza politica, va spun cine are de castigat, poate are de castigat Rusia sau alt dusman al Romaniei. Ar fi cea mai mare greseala. Vrem sa ne ducem la bun sfarsit mandatul. Vrem sa le cerem celor de PNL sa nu ne mai foloseasca justitia in scopuri politice. Toti colegii din coalitia de guvernare au spus ca trebuie sa mergem mai departe”, a declarat PONTA.

”Daca fac manifestari ilegale atunci BLAGA si GORGHIU trebuie sa raspunda in fata legii”, a fost raspunsul premierul legat de planurile pe care le are PNL.

UPDATE 15.20: Premierul VICTOR PONTA ii anunta pe liderii PNL, ALINA GORGHIU si VASILE BLAGA, ca TIBERIU NITU, Procurorul General, ii va ancheta la solicitarea sa.

”Daca ei aduc 10.000 de oameni, noi o sa aducem 100.000 de oameni. Nu poti sa dai foc tarii. O sa ne adresam Procurorului General. O sa-i declare suspecti si o sa ii cerceteze. O sa fie ca la mine. Va cer sprijinul pentru guvernul care a facut multe lucruri bune”, a spus VICTOR PONTA in deschiderea sedintei Comitetului Executiv al PSD.

STIRE INITIALA

CEX al PSD s-a intrunit de la ora 15.00 la Sala Grupului parlamentar al PSD de la Camera Deputatilor. VALERIU ZGONEA, presedintele Camerei si unul dintre liderii social democratilor a declarat, sambata, ca nu se va dezice nici de VICTOR PONTA. “Ma cunosc cu LIVIU DRAGNEA si VICTOR PONTA de peste 15 ani si nu ma voi dezice niciodata de ei”, declara ZGONEA.

CITESTE SI: CALIN POPESCU TARICEANU despre dosarul PONTA: Poate declansa o serie de CRIZE POLITICE 

La sedinta Comitetului Executiv al PSD participa si liderii Coalitiei de la Guvernare, CALIN POPESCU TARICEANU (PLR), GABRIEL OPREA (UNPR) SI DANIEL CONSTANTIN (PC).

Presedintele PSD, VICTOR PONTA, este URMARIT PENAL de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) in dosarul lui DAN SOVA, PREMIERUL ROMANIEI fiind acuzat  pentru o serie de FAPTE de CORUPTIE ca SPALARE de BANI, EVAZIUNE FISCALA si FALS IN INSCRISURI.

CITESTE SI: ADRIAN NASTASE isi apara CREATIA POLITICA: PREMIERUL ar trebui sa aiba IMUNITATE ca presedintele 

Sursa foto: gandul.info