A inceput SCANDALUL! “FIARA” MARIUS LACATUS sare la gatul lui GIGI BECALI

La numai cateva zile distanta dupa ce CSA STEAUA a anuntat ca va reinfiinta sectia de fotbal si, implicit, o noua echipa de fotbal sub titulatura de STEAUA BUCURESTI a inceput o disputa verbala dura intre cei implicati in noul proiect si conducerea echipei STEAUA din Liga I.

Astfel, finantatorul Gigi Becali a vorbit intr-o emisiune televizata ca va bloca ascensiunea echipei CSA STEAUA si ca va forma o echipa puternica Steaua II, in Liga 3, pentru ca CSA Steaua sa nu poata promova in scurta vreme in LIGA I.

In replica, MARIUS LACATUS a tinut sa ii raspunda fostului sau patron oferindu-i latifundiarului din Pipera o replica dura: “S-au trezit multi sa se intrebe de ce avem 300.000 de euro buget. Se victimizeaza toti pe la televizor. Sa taca, pentru ca cei care se plang au mai mult. Sa stea linistiti, sunt bani din club, nu de la Armata. Ma bucur cand spun ca vor sa ne opreasca din drumul spre Liga 1, inseamna ca le-am starnit interesul. Dar sa se preocupe de problemele reale, ca au 50 de spectatori la meci.

De la Becali nu am furat. Am contribuit si eu alaturi de jucatori si staff la o calificare in grupele Ligii Campionilor si cred ca in clubul dumnealui au intrat bani frumosi. Ma doare si pe mine si pe familia mea cand spune ca dimineata ma spalam si imi intrau 100 de euro pe zi. Nimic mai fals, am muncit onest si am dus echipa in Liga, iar el a castigat bani. Sa-si vada de echipa lui”, a declarat MARIUS LACATUS sambata, intr-o interventie la postul de radio Sport 1.

Sursa foto: libertatea