A luat foc din cauza unei TIGARI ELECTRONICE

O TIGARA ELECTRONICA care a explodat in timp ce era la incarcat a incendiat o barmanita si a ranit un client al unui bar.

Laura Baty, in varsta de 18 ani, barmanita la barul unui hotel din Richmond, North Yorkshire, Anglia,  a luat foc la propriu dupa ce o TIGARA ELECTRONICA a unui alt angajat al barului, Stewart Paterson, in varsta de 21 de ani, a explodat.

“Eram pe punctul de a da restul unui client, cand am auzit explozia. Rochia mea a luat foc in timp ce incercam sa ies din bar, fara sa imi dau seama ce se intamplase”, a povestit Laura socata. “Am inceput sa plang isteric. O clienta m-a dus la baie pentru a ma calma. Mi-a spalat bratul care era negru de la explozie”, a adaugat tanara.

Citeste si : Tigara electronica a fost interzisa in locurile publice din SUA

“Am lasat tigara la incarcat in incarcatorul de iPad, lucru pe care il facusem de nenumarate ori inainte. Bateria tigarii era de la firma Totally Wicked E Liquid”, a declarat Stewart Paterson. “Folosesc tigara electronica de la Craciun si chiar simt diferenta de cand am renuntat la tigarile normale. Voi continua sa le folosesc, dar nu de la aceeasi companie. Nu te astepti sa se intample asa ceva de la un brand atat de cunoscut si cu siguranta nu voi mai folosi produsele acestei companii”, a adaugat barmanul.

“Cand bateria a explodat, capatul tigarii a fost propulsat in partea opusa a barului, lovind un client in stomac, care s-a ales cu un semn rosu in zona respectiva”, a povestit un martor prezent la incident.