A luat o supradoza de medicamente. De ce este JIM CARREY vinovat de MOARTEA iubitei lui

Jim Carrey trece prin clipe groaznice. Acesta nu mai are liniste de cand a aflat ca fosta lui iubita, o irlandeza de 28 de ani, Cathriona White, si-a pus capat zilelor la putin timp dupa ce actorul s-a despartit de ea.

Frumoasa tanara, care era make-up artist de succes, a fost gasita fara suflare luni seara, in casa ei din Los Angeles, SUA, de cativa prieteni care, ingrijorati, s-au dus sa vada ce face dupa ce aceasta a postat pe retelele de socializare niste mesaje care i-au alarmat.

Potrivit presei de peste Ocean, aceasta s-a sinucis cu o supradoza de medicamente, fiind dezamagita in dragoste, dupa cum a dat de inteles in biletul de adio pe care l-a lasat.

Aceasta a notat ca iubitul ei, Jim Carrey (53 de ani), cu care a avut o relatie tumultuoasa, s-a despartit de ea pe 24 septembrie pentru a doua oara, iar potrivit unor publicatii se pare ca, in bilet, bruneta se adreseaza in mod special actorului. In plus, fix in ziua in care Jim a parasit- o, vizibil afectata, Cathriona a scris pe Twitter: “Ma deconectez de la Twitter. Sper ca am fost o lumina pentru apropiati si pentru cei pe care ii iubesc”, cerand, pesemne, ajutor, insa nimeni nu credea ca tanara va recurge la un asemenea gest.

CITESTE SI: Tragedie la Hollywood! Iubita lui JIM CARREY s-a sinucis. Ce a scris in biletul de adio 

Desi Jim si Cathriona pareau extrem de indragostiti, actorul postand frecvent imagini pe Facebook cu frumoasa lui iubita, nu se stie deocamdata motivul pentru care s-au despartit. De altfel, starul de la Hollywood a dat o declaratie in care a marturisit ca este socat si profund intristat de decesul dragei Cathriona.

“Era o floare irlandeza delicata si cu adevarat placuta, prea sensibila pentru aceasta lume, pentru care sa iubesti si sa fii iubit insemna totul. Inima mea este alaturi de familie, de prieteni si de toti cei care au iubit-o. Am fost toti loviti de un fulger”, a spus actorul american.

Se pare ca irlandeza avea probleme inainte ca Jim Carrey sa intre in viata ei si, din pacate, actorul nu a reusit sa o ajute sa-si invinga demonii, potrivit concluziei trase de jurnalistii de la TMZ. Cathriona White si Jim Carrey aveau inca din 2012 o relatie ce a fost marcata de cateva despartiri si impacari.

Sursa: libertatea