Oficial! Relatia NEASTEPTATA dintre Banica Jr si Andreea Marin

STEFAN BANICA JR. a dezvaluit, recent, in ce relatii a ramas cu fosta sotie, vedeta tv ANDREEA MARIN, mama fetitei sale, Violeta.

Juratul de la “X Factor” a explicat faptul ca a ramas in relatii de amicitie cu ANDREA MARIN si Camelia Constantinescu, mamele copiilor lui.

Citeste si: BOMBA! CE CREDE MAMA LUI STEFAN BANICA JR DESPRE ANDREEA MARIN!

Chiar daca este ocupat cu diversele proiecte pe care le are, STEFAN BANICA JR. se ocupa indeaproape de educatia celor doi, iar cadourile sau diversele obiecte necesare celor mici sunt luate pe baza unor decizii de comun acord cu Andreea si Camelia.

“Intodeauna discut cu Andreea si Camelia si vorbim, nu iau decizii de unul singur. Stefanel are telefon, asta mica normal ca isi doreste… Nu cred ca e cazul inca. Cand vom considera ca e cazul ii vom lua un telefon. Nu sunt adeptul ultimului model, ultima fita.

Fiul meu poate sa vrea orice. Asta nu inseamna ca tot ce vrea se si indeplineste. Ei trebuie sa isi traiasca copilaria. Timpul s-a comprimat din pacate. Copiii traiesc mai mult pe internet, din pacate. Eu nu imi doresc asta pentru copiii mei”, a declarat STEFAN BANICA JR, la Antena Stars, potrivit libertatea.ro.

Citeste si: CE CREDE STEFAN BANICA JR DESPRE FEMEI: “PROASTE, MATERIALISTE SI USURATICE”

Dupa divortul cu scandal, in care au planat acuze de tot felul, ANDREEA si STEFAN au facut pace, totul de dragul copilului. 

Sursa foto: libertatea.ro