A MURIT! Andreea Marin, momente de cosmar!

Mereu cu zambetul pe buze, cu o viata desprinsa parca din povestile cu printi si printese. Aceasta este imaginea pe care ne-o afiseaza vedetele atunci cand apar la televizor.

In ciuda aparentelor, personajele din showbiz sunt, mai intai de toate, oameni, exact ca si noi, iar asta inseamna ca nu sunt scutite de probleme si TRAGEDII. Printr-un astfel de moment a trecut, recent, si ANDREEA MARIN, care a suferit o PIERDERE importanta, scrie cancan.ro.

Citeste si: BOMBA! CE CREDE MAMA LUI STEFAN BANICA JR DESPRE ANDREEA MARIN!

Fost “Zana” a vorbit despre o pierdere care a marcat-o mult, pierdere suferita chiar zilele trecute. ANDREEA MARIN a explicat ca viata merge inainte, chiar daca este greu sa disimulezi.

“Adevarul e ca mai avem si noi momente dificile, chiar daca aparem la televizor! Se intampla sa mai pierdem oameni dragi, mi s-a intamplat recent, si nu poti fi prea fericit in ziua aceea!

In momentul in care PIERZI pe cineva drag, e inuman sa fii altfel decat cu picioarele pe pamant, trist si poate melancolic. Viata merge mai departe!”, a declarat ANDREEA MARIN in cadrul unei emisiuni TV.

Fosta sotie a lui Stefan Banica Jr. a primit un diagnostic sever de la medici, moment ce a determinat-o sa isi schimbe radical stilul de viata.

“Eu am ajuns intr-o situatie in care sanatatea imi juca feste si nu putin. Am ajuns la medicii mei de aici, analizele nu indicau ceva ingrijorator. Somnul nu mai era somn! Ajunsesem la epuizare. Medicul mi-a scris pe foaie epuizare extrema. La mine era si o problema hormonala si cu sufletul stateam prost la vremea respectiva.

Citeste si: OFICIAL! RELATIA NEASTEPTATA DINTRE BANICA JR SI ANDREEA MARIN

Medicul mi-a spus ca trebuie sa mai vada ceva. Mi-a facut o analiza in plus si mi-a spus ca nu vei reusi sa te repui pe picioare, oricate medicamente ai lua. Nu mi-a zis ca o sa mor, dar daca mergi in ritmul asta, da, poti sa ajungi si la asta!”, a mai marturisit ANDREEA MARIN, potrivit sursei citate.

Sursa foto: ele.ro