A MURIT! Familia actritei Drew Barrymore e in stare de SOC!

Veste cumplita pentru familia indragitei actrite Drew Barrymore. Sora actritei a fost gasita moarta, miercuri dimineata, in autoturismul personal, iar prima ipoteza a politistilor este sinuciderea, scrie presa internationala.

Astfel, Jessica Barrymore, in varsta de 47 de ani, s-ar fi sinucis, trupul sau fiind descoperit in National City, la nord de San Diego.

Ipoteza potrivit careia Jessica Barrymore s-ar fi sinucis este sustinuta de faptul ca pe scaunul pasagerului au fost descoperite mai multe pastile mici, potrivit 10news.com.

Citeste si: A murit o indragita actrita de la Hollywood. VIDEO

Trupul neinsufletit al Jessicai a fost descoperit de o persoana care locuia intr-un complex rezidential aflat in apropiere. Sora actritei a blocat cu masina ei drumul de acces spre complexul respectiv.

In momentul ca Marta Lopez a vrut sa intre in locuinta, a vazut-o pe sora actritei Drew Barrymore. In prima faza, femeia a crezut ca sora actritei dormea si a incercat sa o trezeasca. Intr-un final, dupa ce a vazut ca incercarile ei au fost in zadar, si-a dat seama ca era ceva in neregula si a chemat Politia.

Cauza exacta a decesului urmeaza sa fie stabilita dupa efectuarea necropsiei.

Citeste si: Actrita MARGARETA POGONAT a murit

Citeste si: Actorul Matei Alexandru a murit