A MURIT GEORGE GENTEA, actor la Teatrul Alexandru Davila din Pitesti

Actorul  GEORGE GENTEA a fost gasit mort, joi seara, in propriul autoturism. Actor de comedie la Teatrul “Alexandru Davila” din Pitesti, GEORGE GENTEA a fost gasit fara suflare in masina personala, care era parcata langa un bulevard din Pitesti.

Din primele informatii reiese ca GEORGE GENTEA ar fi suferit un infarct. Trupul neinsufletit al actorului a fost gasit de colegul sau de scena, Ionut Oanta, care a tinut sa-si exprime pretuirea pentru marele actor al Teatrului Alexandru Davila din Pitesti.

“Si pe scena, si la repetitii avea suflu mai mult ca mine si era un actor, un invatator… Acelasi haz nu poate sa aiba nimeni in Pitesti”, a declarat actrita Ionut Oanta.

In varsta de 71 de ani, GEORGE GENTEA a murit dupa mai bine de 45 de ani de cariera. Ultima data a urcat pe scena duminica seara, cand a jucat in piesa “Nu m-am gandit la despartire”.

Citeste si: A murit actrita Ruxandra Sireteanu

In urma cu 3 saptamani, comediantul GEORGE GENTEA a sarbatorit 45 de ani petrecuti pe scena, cu sala plina, iar la final toti cei prezenti l-au aplaudat minute in sir pentru rolul sau din piesa “Nu m-am gandit la despartire”.

Foto-Video: Pro TV