A murit ION GROSU, un cunoscut epigramist. S-a prabusit din cauza caldurii in fata un complex comercial din Galati

Cunoscutul epigramist galatean Ion Grosu, in varsta de 75 de ani, a murit dupa ce a facut infarct, din cauza caldurii, in fata unui complex comercial din Galati, interventia medicilor de la SMURD care au incercat sa-l resusciteze cateva zeci de minute fiind zadarnica.

Medicii care au intervenit sustin ca Ion Grosu a incetat din viata luni dupa-amiaza, cel mai probabil ca urmare a unui infarct pe care l-a suferit pe fondul temperaturilor ridicate care se inregistrau la acea ora.

Corpul sau a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala, urmand sa fie stabilita cauza care a dus la decesul barbatului.

Citeste si: UN PILOT ROMAN S-A PRABUSIT CU AVIONUL IN SUA

Grosu, fost director al unei fabrici de mobila din Galati, era cunoscut ca epigramist si poet. El a facut parte din Societatea Scriitorilor “Costache Negri” si era membru al Uniunii Epigramistilor din Romania si al Cenaclului Umoristilor Verva”.

De-a lungul vietii sale, Ion Grosu a a publicat sase volume de epigrame si poezii.

Acesta nu este singurul caz de acest gen inregistrat in Galati in ultimele zile. Potrivit reprezentantilor Serviciului Judetean de Ambulanta Galati, in judetul Galati sase persoane si-au pierdut viata pe fondul temperaturilor ridicate din ultimele zile. in acelasi timp, numarul apelurilor facute catre ambulanta a crescut in aceasta perioada cu aproximativ 50 la suta.

Citeste si: INCREDIBIL: Si-a zburat creierii in timp ce isi facea un “SELFIE”! FOTO

“Este vorba despre sase cazuri de persoane care sufereau de afectiuni si care au decompensat pe fondul temperaturilor ridicate, ducand la deces. Am fost solicitati sa intervenim pentru persoane cardiace sau care manifestau simptome de lipotimie severa. Per total, daca e sa includem si transporturile pe care le-am facut pe fondul defectarii computerului tomograf de la Spitalul de Urgenta, putem spune ca am inregistrat o crestere cu 50 la suta a numarului de interventii”, a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul SAJ Galati.

Foto: presadegalati.ro