A murit mama lui Kamara. Artistul e distrus dupa ce fiinta cea mai draga i-a murit in brate

Mama lui Kamara A MURIT, saptamana trecuta, iar artistul este devastat dupa disparitia celei mai dragi fiinte din viata lui. Membru al trupei Alb Negru, Kamara si-a pierdut mama, ucisa de cancer in faza avansata, experienta care l-a marcat in mod vizibil, mai ales ca i-a murit in brate.

Numai ca dupa ploaie, iese si soarele. Artistul a primit si o veste buna: va fi tatic. Oana, sotia lui Kamara, este insarcinata si urmeaza sa dea nastere unui baietel, potrivit celor de la Libertatea.

Kamara, prezent in studioul Kanal D, a marturisit ca i-ar fi fost aproape imposibil sa treaca peste momentele dificile ale pierderii mamei sale.

“Incerc sa pastrez un echilibru. Un suflet pleaca, altul vine. Dumnezeu stie sa aseze lucrurile asa cum trebuie”, spune Kamara cu amaraciune, amintindu-si ca mama i-a murit in brate.

Citeste si: Blestem sau coincidenta? Misterul amazoanei din genericul emisiunii Tezaur Folcloric

“Ori de cate ori putem sa nu ne vedem cu parintii, sa nu ezitam. Sa nu pierdem niciun moment, pentru ca maine poate sa fie prea tarziu”, a mai spus Kamara.

Desi tragedia l-a marcat puternic, incearca sa se concentreze pe momentele frumoase care vor veni in viata lui. Dealtfel, Kamara a fost cel care a simtit ca va deveni tata si chiar a simtit care va fi sexul copilului, desi sotia lui (foto) era initial neincrezatoare in verdictul sau.

Foto: Wowbiz