A obținut rolul vieții! Cine este și cum arată actrița care o va interpreta pe Clarice în spin-off-ul de la “Tăcerea Mieilor”

Rebecca Breeds tocmai a obținut rolul vieții ei. A fost distribuită în rolul Clarice din spin-off -ul de la “Tăcerea Mieilor” (“Silence of the Lambs”). ‘Vă mulțumesc pentru rolul vieții mele!’, le-a scris australianca în vârstă de 32 de ani celor 217.000 de fani din social media. ‘Cred că merit un pahar de Chianti’, a continuat ea.

Rebecca Breeds va trebui să exerseze un accent de West Virginia pentru a le urma celebrelor Jodie Foster și Julianne Moore care au dat viața personajului Clarice Starling. ‘După mai bine de 20 de ani de tăcere, suntem privilegiați să dăm iar voce uneia dintre cele mai iubite eroine din America’ au spus producătorii executivi Alex Kurtzman și Jenny Lumet, luna trecută într-o declarație CBS.

 

Breeds este cunoscută pentru rolul din “Pretty Little Liars”. Filmul original din 1991, “Tăcerea Mieilor”, a obținut 272,7 milioane de dolari la box office, iar regizorul Jonathan Demme și actorii Jodie Foster și Anthony Hopkins au plecat acasă cu câte un Oscar. “Tăcerea Mieilor” a avut un parte de un sequel și un prequel, ambele cu numele Hannibal în titlu.

Sursa foto: billboard