A pozat in PLAYBOY iar acum a devenit sefa unei ORGANIZATII JUDETENE de FEMEI a UNPR (GALERIE FOTO)

A castigat concursul “TOP MODEL ROMANIA” in 2000, a POZAT IN PLAYBOY in 2004 dupa moartea primului ei sot, in 2003, apoi in 2006 a fost CONDAMNATA LA INCHISOARE pentru LIPSIRE DE LIBERTATE, a fost maritata cu un interlop in 2007, iar in anul 2010 a ajuns sa se casatoreasca cu ILIE NASTASE. 

Astazi, BRIGITTE SFAT, caci despre ea este vorba, poate sa afirme ca le-a facut pe toate, dupa ce si-a inceput activitatea politica inscriindu-se in UNPR. 

Brigitte isi urmeaza astfel sotul, care se inscrisese in partidul lui GABRIEL OPREA la 22 iulie. Mai mult, Sfat, care este din Timisoara, a fost numita SEFA ORGANIZATIEI DE FEMEI UNPR TIMIS, loc ramas vacant dupa ce Ileana Turdesan a fost numita sef la Comisariatul regional pentru Protectia Consumatorului. Ea este presedinte interimar, pentru ca urmatorul congres al partidului, care se tine din patru in patru ani, va avea loc de abia in 2016, relateaza site-ul Adevarul. 

“Eu am spus ca in partidul nostru poate sa vina oricine. Suntem UN PARTID DESCHIS. Senatorul Ilie Nastase s-a inscris in UNPR in urma cu doua saptamani. Sotia a dorit sa il urmeze si sa vina in UNPR. Fiind timisoreanca, avand parintii si copilul aici, stand mai mult pe aici, a spus ca ar vrea sa lucreze la nivelul organizatiei din Timis. Functia de presedinte a organizatiei de femei a fost vacanta. Odata cu aceasta numire, Brigitte devine si vicepresedinte in Biroul Organizatiei Nationale de femei al UNPR, tot interimar”, a declarat Ion Raducanu, presedintele UNPR Timis.

Sursa foto: ring/ hotinfo