A SLABIT 60 DE KILOGRAME FACAND SEX DE 3 ORI PE ZI. CUM ARATA ACUM – foto in articol

O femeie de 39 de ani, care era obeza, A REUSIT SA SLABEASCA 60 DE KILOGRAME printr-un “regim” original: a facut SEX cu iubitul ei DE TREI ORI PE ZI, timp de doi ani.

DAWN CHAPPELL, din Marea Britanie, a avut o perioada foarte neagra fiind supraponderala si din aceasta cauza barbatii cu care se vedea refuzau de obicei sa vina si la a doua intalnire. Totusi, femeia a avut noroc si in cele din urma l-a cunoscut pe Russ Beach, cu care este impreuna de peste doi ani, scrie The Mirror.

Femeia spune ca noul iubit nu doar i-a inseninat viata, dar relatia asta a ajutat-o sa slabeasca foarte mult. De la o greutate de 139 de kilograme, in doar doi ani, Dawn a reusit sa ajunga la doar 76 de kilograme. Secretul ei nu sta intr-o dieta speciala, pentru ca femeia spune ca le incercase pe toate in decursul timpului si nimic nu avusese efect. A slabit insa datorita “SEXERCITIILOR”, cum le spune ea, adica a facut sex cu iubitul ei de cate 3 ori pe zi. “Este mult mai placut si o metoda sigura de ardere a caloriilor”, spune Dawn.

Russ este la fel de fericit ca si partenera lui, mai ales ca noul look i se datoreaza si lui. Dawn si Russ s-au cunoscut pe Facebook, desi locuiesc in acelasi orasel. S-au indragostit dupa mai multe conversatii online, iar barbatul a spus ca nu era deranjat de greutatea ei.

Cei doi s-au mutat impreuna la scurt timp dupa ce s-au conoscut si in viata reala. Cei doi spun ca sunt foarte compatibili sexual si din acest motiv au facut sex de mai multe ori pe zi. Dupa doua saptamani, femeia a constatat ca slabise si a pus asta pe seama noptilor fierbinti petrecute impreuna cu iubitul, pentru ca regimul alimentar nu suferise nicio modificare.

Sursa foto: The Mirror