A treia suspendare a lui Basescu ar fi fost pregatita de Voiculescu, Vintu si Rosca Stanescu

Suspendarea presedintelui Traian Basescu, in ultimul an de mandat, ar fi fost gandita pentru anul viitor de Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vintu si Sorin Rosca Stanescu. A spus-o chiar Basescu, in ultimul discurs public.

La finalul discursului, Traian Basescu a tinut sa puncteze ca va fi presedinte pana in ultima zi de mandat si nu va face niciun pas inapoi. Va prezentam mai jos declaratia lui Traian Basescu.

“A fost un joc mult mai larg, pe care din pacate pentru Sorin Rosca Stanescu si pentru cei cu care l-a facut l-am inteles din prima clipa, dar am fost curios sa vad pana unde merge. Promovarea acestei minciuni nu a fost intamplatoare. O fundatie condusa de domnul Voiculescu a depus actele inca din februarie. Sorin Ovidiu Vintu este parte a acestei manopere. Iar lansarea catre politie cu sprijinul fundatiei lui Voiculescu a acestor documente a avut rolul de a pune procurorii si ofiterii anchetatori pe drumuri gresite sa caute prin SUA banci in speranta ca dosarul va fi atat de mult intarziat incat o sa se indeplineasca si dorinta mare a domnilor Ponta, Antonescu si Vintu sa mi se termine mandatul si sa puna sub control ce se intampla pe la parchete”, a spus Basescu.

“Voi fi presedinte pana in ultima zi a mandatului meu si voi proteja justitia de influenta politicului pana la capat. Aici nu va exista un pas inapoi in ce ma priveste si-i avertizez ca sunt foarte hotarat. Asa ca fie ca vorbim de d-nul Voiculescu, Vantu sau de d-nul Ponta, Antonescu sau Sorin Rosca Stanescu, este bine sa nu aibe nicio speranta ca in ultimele 12-13 luni ale mandatului voi fi mai putin vigilent in a apara justitia de interferenta politicului”, a conchis Basescu.

D-nul Crin Antonescu vrea sa faca si o comisie, asa era programat, ca circul sa fie umflat printr-o comisie parlamentara unde s-ar fi dus ministrul de interne, sa vedem cum a spalat presedintele bani. Ridicol”, a adaugat Basescu.