CANICULA REZISTA! INCA POTI SA TI-O TRAGI PE BALCON! POZITII IDEALE cu GALERIE FOTO EXPLICATIVA

Vara si-a intrat pe deplin in drepturi, iar soarele nu ne lasa sa stam in casa. Parasiti dormitorul si explorati locuri noi pentru partide de amor fierbinti. Daca stai la un etaj superior, balconul poate fi locul ideal pentru momente pasionale in doi.

Sexul in aer liber poate fi foarte excitant, insa nu renuntati total la haine si folositi pozitii care sa nu atraga atentia vecinilor. De asemenea, abtineti-va de la sunete prea puternici pentru a nu oferi spectacol trecatorilor. Iata cateva pozitii intime pe care le puteti pune in aplicare dupa lasarea serii pe balcon sau terasa.

Doggy style

Rapida si discreta, aceasta pozitie va permite cateva minute de placere oriunde si oricand. Si este ideala pentru sex pe balcon. In plus, ofera satisfactie garantata. In picioare, cu spatele spre partener, apleaca-te sprijinindu-te de balustrada. Aceasta tehnica permite stimularea punctului G si favorizeaza o penetrare adanca. Iubitul tau va avea mainile libere pentru atingeri fierbinti.

Fata in fata

Ca orice pozitie in picioare, aceasta tehnica poate fi pusa in practica in orice loc si asta pentru ca nu necesita mult spatiu. Fata in fata, ridica un picior si incolaceste-l in jurul partenerului. Pentru mai multa stabilitate, sprijina-te de un perete. Daca esti flexibila, poti ridica piciorul pe umarul lui. Imbratiseaza-l si lasa-te usor pe spate pentru mai mult echilibru si o penetrare usoara.

Suspendata

Daca ai un partener cu brate puternice, atunci trebuie sa incercati aceasta pozitie. Incepeti stand fata in fata, in picioare. Iubitul te va ridica in timp ce iti incrucisezi picioarele in jurul soldurilor lui. Partenerul te va sustine plasandu-si mainile pe posteriorul tau. Pentru mai multa siguranta, te poti sprijini de un perete. Aceasta pozitie permite o penetrare adanca si iti va intari muschii abdomenului, a coapselor si ai spatelui.

Scaunelul

O pozitie pe cat de simpla, pe atat de placuta pentru ambii parteneri, scaunelul se numara printre preferatele masculilor. Motivul? Ca si celelalte pozitii in care femeia sta deasupra, doamnele fac toata treaba, iar domnii se pot relaxa si bucura de experienta. Iubitul tau se va aseza pe scaun, iar tu in bratele lui. Pentru o penetrare mai usoara, te poti apleca usor in fata.

Calareata

Pozitiile in care stai deasupra iti ofera cele mai intense orgasme. Pentru mai multa placere, apropie-ti trupul spre pieptul partenerului. Iubitul tau isi poate incrucisa picioarele sau isi poate ridica genunchii pentru ca tu sa te sprijini de ei. Misca-te astfel incat sa-i atingi abdomenul cu osul pubian. Nu doar ca punctul tau G este stimulat prin penetrare, dar si clitorisul va fi trezit de atingerea cu abdomenul sau. In aceasta pozitie tu controlezi ritmul, intensitatea miscarilor si unghiul de penetrare.

 

Sursa text: eva.ro