AALBORG-STEAUA: UEFA a anuntat brigada de ARBITRI care va conduce partida din Danemarca

AALBORG si STEAUA Bucuresti se intalnesc, joi seara de la ora 20.00, in etapa a cincea a grupei J din Europa League, o disputa foarte importanta atunci cand vine vorba de configuratia finala a clasamentului si a celor doua formatii care se vor califica mai departe.

Partida hotaratoare pentru calificarea in primavara europeana va fi condusa la centru de arbitrul german Felix Zwayer, care va fi ajutat la cele doua linii de conationalii sai, Guido Kleve si Markus Haecker, iar aditionali vor fi Tobias Stieler si Robert Hartmann. Rezerva la acest meci va fi Frank Willenborg.

CITESTE SI: RIO AVE – STEAUA, scor 2-2 in etapa a IV-a a grupei J a Ligii Europa 

Felix Zwayer, in varsta de 33 de ani, oficiaza in Bundesliga incepand cu anul 2009, iar din 2012 a fost delegat la partide internationale. A mai arbitrat o singura partida a unei echipe romanesti pina acum, aflindu-se la centru la meciul Rapid – Heerenveen, scor 1-0, in calificarile pentru Europa League din sezonul 2012-2013.In acest sezon a condus 3 partide in Europa League, iar doua dintre ele au fost un grupe si s-au incheiat cu victoria oaspetilor, lucru care ii trebuie si Stelei.

CITESTE SI: STEAUA – AALBORG 6-0 (0-0) / Ros-albastrii reusesc un set la ZERO dupa 45 de minute de emotii 

In prima etapa din faza grupelor, la Bucuresti, Steaua s-a impus cu scorul de 6-0 in fata campionilor din Danemarca dupa un joc disputat fara spectatori si in care, dupa 45 de minute, tabela indica 0-0. Meciul dintre AALBORG si STEAUA va putea fi urmarit, in format LIVE TEXT, pe MONDO NEWS.
Clasament grupa J: 
1. Dinamo Kiev 9 p
2. STEAUA 7p
3. Aalborg 6p
4. Rio Ave 1p

Etapa a 4-a (27 noiembrie): Aalborg – Steaua, Dinamo Kiev – Rio Ave
Etapa a 5-a (11 decembrie): Steaua – Dinamo Kiev, Rio Ave – Aalborg.

Sursa foto: uefa.com