Abominabil! Un bărbat a făcut live pe Facebook momentul în care și-a ucis soția

Pe criminal îl cheamă Abu Marawan şi a şocat o lume întreagă cu gestul său. Bărbatul a făcut un live pe Facebook în timp ce-şi ucidea soţia, informează jurnaliștii de la Daily Mail.

Asasinul este un cetățean sirian care locuieşte în Germania. În filmuleţul care i-a îngrozit pe internauţi, bărbatul de 41 de ani apare cu sânge pe faţă şi mâini şi vorbeşte despre faptele sale în fața camerei. El povesteşte că tocmai şi-a înjunghiat nevasta de trei sau patru ori şi nu ştie dacă aceasta a murit. Totodată, bărbatul le avertizează pe femeile care îşi înşeală soţul că aşa „veţi sfârşi”. 

Sirianul a fost arestat de poliţie la scurt şi riscă să-şi petreacă restul vieţii după gratii. Bărbatul era separat de soţia sa, iar cei doi aveau împreună trei copii, scrie Daily Mail. Victima, care obţinuse custodia copiilor, încerca să-l ţină departe pe acesta. Bărbatul venea de cele mai multe ori la uşa ei pentru a cere bani. După crimă, sirianul a fugit cu unul dintre copiii săi.

Sirianul a postat filmuleţul şocant pe Facebook şi le-a cerut internauţilor să-l distribuie pentru ca mesajul lui să ajungă la cât mai multă lume.

Sursa foto: facebook