Abramburica, dezvăluiri fără perdea! În ce loc public a făcut amor Dana Rogoz și când a primit prima jucărie sexuală

Dana Rogoz este o persoană extrem de deschisă și sinceră, astfel că nu a avut nicio reținere să povestească unde anume a întreținut o partidă de dragoste, scrie unica.ro.

„Nu știu dacă este cazul să spun asta. Am făcut în locuri publice, într-o grădină botanică, dar nu la noi în țară. Mi-a fost teamă că mă vor opri la graniță pentru că am trăit cu senzația că am fost filmată”, a povestit Dana Rogoz pentru unica.ro. Totodată, „Abramburica” a mai declarată că ea consideră masturbarea importantă și a declarat că după vârsta de 18 ani a primit foarte multe jucării sexuale.

Citește și: BRIGITTE SFĂT S-A CĂSĂTORIT ÎN SECRET! BRUNETA ȘI-A TRAS UN SOȚIOR TINEREL! FOTO ÎN ARTICOL

„O consider importantă și necesară (masturbarea – n.r.)  dar nu am nevoie de ea atât de des. Pot să-mi satisfac și altfel nevoile. După 18 ani foarte multă lume îmi făcea cadou jucării sexuale. Erau pe genul: ‘A crescut Abramburica!. Am primit de toate, de la chiloți comestibili și cătușe cu puf și până la gadgeturi. Aveam o noptieră plină, dar nu pot să zic că le-am accesat… a fost așa o perioadă, dar după mi-a trecut”, a mai povestit Dana Rogoz, potrivit unica.ro.

Sursa foto: Antena 3