ABSENTEISMUL de la EUROPARLAMENTARE tradeaza lipsa de MATURITATE a electoratului

ABSENTEISMUL de la SCRUTINUL pentru Parlamentul European tradeaza, inca o data, lipsa de maturitate si de intelegere a importantei fenomenului  de catre electoratul autohton. Bineinteles trebuie luata in calcul si lipsa de incredere a cetatenilor fata de clasa politica romaneasca, o clasa politica novice care, asa cum declara eurodeputatul liberal Norica Nicolai este incapabila sa sustina, intr-un mod viabil, proiectele care se vor puse in aplicare la nivelul Uniunii Europene.

Participarea scazuta la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE tradeaza, in egala masura, toate aceste lucruri, cu amendamentul ca, fata de celelalte tari din uniune la noi stanga a castigat la pas acest scrutin, in contradictie cu statele vestice si nu numai in care dreapta a castigat categoric ALEGERILE EUROPENE.

Citeste si: Cum sa imparti un ceas cu cuc sau de ce ii apara Victor Ponta pe baronii locali 

Marea surpriza a acestor ALEGERI EUROPARLAMENTARE  este, fara indoiala, scorul inregistrat de independentul Mircea Diaconu dupa modelul Elenei Basescu in 2009, fiica cea mica a presedintelui Romaniei beneficiind atunci de increderea unei mari parti a electoratului pedelist.

Citeste si: Dilema lui Victor Ponta: Ghita Ciobanu’ sau Ghita Mafiotu’? 

Cam asa au stat lucrurile si cu actorul regalist care a profitat din plin de conjunctura actuala, un aspect important in fata electorilor fiind si imaginea de om nedreptatit de Agentia Nationala de Integritate. Din pacate, cetatenii nu au vazut si miscarile din culise care au pus in miscare masinaria electorala care l-a sustinut din rasputeri pe Mircea Diaconu, vazut de mai marii pesedisti drept o piesa indispensabila in puzzle-ul iluzoriu al refacerii defunctei Uniunii Social Liberale.

Sursa foto: rtv.net