AC Milan are un nou antrenor! Locul lui Montella va fi luat de o fostă glorie a rossonerilor

Vincenzo Montella a fost demis, luni, din funcția de antrenor principal al celor de la AC Milan. Decizia vine după sezonul slab al milanezilor care în vară au cheltuit peste 200 de milioane de euro pe transferuri.

“AC Milan comunica demiterea lui Vincenzo Montella din funcția de antrenor al primei echipe. Îi mulțumim lui Montella pentru activitatea desfășurată până acum, împreună cu staff-ul sau”, se arată într-un comunicat.

Locul lui Montella va fi luat de antrenorul de la Primavera, Gennaro Gattuso. Prezentarea lui Gattuso, fost căpitan la AC Milan, va fi făcută marți, în cadrul unei conferințe de presă. In cariera sa, Gattuso (39 de ani) le-a mai antrenat pe Sion, Palermo, OFI Cretă și Pisa. Din vara acestui an se ocupă de echipa secundă a lui AC Milan.

Dupa 14 etape disputate în acest sezon din Serie A, AC Milan ocupă locul 7 în clasament, cu 20 de puncte, la 11 puncte distanță de ultimul loc ce asigură prezența în viitoarea ediție a Ligii Campionilor (4), ocupat de AS Roma, care are și un meci mai puțin disputat.

Debutul lui Gennaro Gattuso pe banca milanezilor va avea loc pe 3 decembrie, în deplasarea de la Benevento.

Sursa foto: sport