ACADEMIA DE TENIS din Complexul “Lia Manoliu”, APROBATA de Primaria Sectorului 2

Pentru tenismenii de performanta, dar si pentru sportivii in curs de afirmare, in Complexul Sportiv National “Lia Manoliu” din Sectorul 2 se va construi o ACADEMIE DE TENIS, pentru care primarul Neculai Ontanu a semnat certificatul de urbanism.

Potrivit Primariei Sectorului 2, naza sportiva va fi amenajata pe un teren in suprafata de 11.700 de metri patrati si va avea sase terenuri de sport cu gradene pentru aproximativ 1.200 de spectatori, vestiare, grupuri sanitare, dusuri, receptie, birouri, cabinet medical, spatii de alimentatie publica si de mic comert cu produse specifice.

In functie de meciurile care se vor desfasura pe cele sase terenuri de sport, acestea vor fi acoperite unele cu zgura, acrilic multistrat cu baza cauciucata si prefabricat din cauciuc.

Terenurile sunt cuplate doua cate doua si fiecare dintre ele au prevazute gradene pe laturile lungi cu o capacitate totala de 1152 de locuri care vor oferi tot confortul necesar spectatorilor ce vor asista la meciuri.

Citeste si: Primaria Capitalei sponsorizeaza proiectul Academiei de Tenis “Lia Manoliu”

Spatiile publice aferente ACADEMIEI DE TENIS vor functiona in doua cladiri care vor fi construite la intrarea in academie, intrare care se face prin zona adiacenta circulatiei perimetrale Arenei Nationale.

Solutia de arhitectura aleasa pentru realizarea Academiei de Tenis va respecta ansamblul arhitectural al  Complexului Sportiv National “Lia Manoliu”, precum si reglementarile urbanistice in domeniu.

Prin infiintarea ACADEMIEI DE TENIS in sectorul 2 se vor obtine: o baza sportiva, o scoala de tenis, precum si terenuri pentru antrenamente si competitii sportive realizate la standarde inalte.   

Citeste si: Complexul ”Lia Manoliu” va avea Academie de Tenis cu sase terenuri

Constructia ACADEMIEI DE TENIS va fi finantata de Primaria Municipiului Bucuresti.

Sursa foto: treizeci.ro