ACCIDENT ALBA: Lituanian ranit dupa ce s-a rasturant cu o masina de teren in Cheile Cibului

ACCIDENT ALBA: Un barbat de cetatenie lituaniana a fost ranit, marti seara, dupa ce s-a rasturnat cu o masina de teren off-road intr-o rapa greu accesibila, in Cheile Cibului, din judetul Alba, victima fiind salvata cu mai multe echipaje de pompieri si descarcerare din Alba si Hunedoara, transmite agentia Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Alba, Cristian Todor, a declarat pentru sursa citata ca inspectoratul a fost solicitat sa intervina, marti seara, la un accident produs la limita judetelor Alba si Hunedoara, in zona Cheile Cibului – Valea Prii, satul Valeni.

ACCIDENT ALBA: Todor a spus ca in accident a fost implicat un autovehicul de teren care s-a rasturnat intr-o zona foarte greu accesibila, acesta apartinand unui grup de sase autovehicule off-road in care se aflau 13 persoane.

Citeste si: Accident de microbuz in Alba, patru persoane ranite

Potrivit sursei citate, la fata locului s-au deplasat sase echipaje din cadrul Inspectoratelor pentru Situatii de Urgenta din Alba si Hunedoara, cu o autospeciala de descarcerare grea, o autospeciala de prima interventie si comanda, doua ambulante tip B, o ambulanta de Terapie Intensiva Mobila si o autospeciala de lucru cu apa si spuma.

ACCIDENT ALBA: De asemenea, pentru operatiunea de cautare-salvare s-a intervenit in cooperare cu forte din cadrul IPJ Alba, IPJ Hunedoara, SVSU Almasu Mare, doua autovehicule off-road din Orastie, Salvamont Hunedoara si o ambulanta de la Serviciul de Ambulanta Judetean Alba.

Citeste si: Cinci oameni, intre care o femeie insarcinata, au ajuns la spital dupa un grav accident rutier produs la Prejmer

Cristian Todor a spus ca in urma evenimentului barbatul care se afla in masina de teren rasturnata, un cetatean de nationalitate lituaniana, a fost ranit.

“Victima este stabila, a fost preluata de catre echipajul de Terapie Intensiva Mobila si transportata la UPU Alba. In zona, se continua interventia pentru scoaterea autovehiculului de teren”, a mai spus Todor.

Foto: theologhia.wordpres.com