ACCIDENT APUSENI: Mircea Olaru, seful Jandarmeriei Romane, audiat la Parchetul General. VIDEO

Mircea Olaru, seful Jandarmeriei Romane, este audiat luni de procurorii de la Parchetul General in cazul tragediei aviatice care s-a produs, la finele lunii ianuarie, in Apuseni. Olaru este audiat in calitatea de martor, potrivit postului Realitatea Tv, acesta urmand sa dea detalii referitoare la interventia jandarmilor montani la momentul producerii accidentului aviatic.

Citeste si: Accident Apuseni: 50 de persoane audiate de procurorii din parchetele militare 

In urma accidentului aviatic produs in 20 ianuarie in Muntii Apuseni, intr-o zona accidentata, la peste 1.400 de metri altitudine, la granita dintre judetele Cluj si Alba, si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion. In accident au fost raniti, pe langa copilotul Razvan Petrescu, si medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Catalin Pivniceru de la Spitalul “Sfanta Maria” si Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beius.

Echipa medicala din avion mergea de la Bucuresti la Oradea, unde urma sa preleveze ficatul de la un donator de peste 60 de ani care suferise un accident vascular cerebral. 

Sursa foto: realitatea.net

[hdvideo id=349 ratingscontrol=on views=on title=on]