ACCIDENT AUTOSTRADA SOARELUI: 2 MORTI si 48 de RANITI dupa ce un AUTOCAR s-a RASTURNAT. UPDATE

ACCIDENT AUTOCAR A2, ACCIDENT AUTOSTRADA SOARELUI, AUTOCAR UCRAINA, 2 MORTI, 48 DE RANITI, RAED ARAFAT, CALARASI, RANITI SPITALE BUCURESTI,

ACCIDENT AUTOSTRADA SOARELUI. Un AUTOCAR in care se aflau 53 de ucraineni, adulti si copii, si care se indrepta spre Bucuresti s-a RASTURNAT, in noaptea de sambata spre duminca, in jurul orei 2.00, pe AUTOSTRADA SOARELUI, in zona fiind trimise circa 15 masini de interventie. Din primele informatii, in urma ACCIDENTULUI, 2 persoane au MURIT si 48 au fost RANITE.

ACCIDENT AUTOSTRADA SOARELUI. Traficul a fost reluat in conditii normale pe A2 Bucuresti – Constanta duminica dimineata, incepand cu ora 9:30, dupa ACCIDENTUL in care a fost implicat un AUTOCAR, anunta Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane.

ACCIDENT AUTOSTRADA SOARELUI. Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, RAED ARAFAT, a declarat ca ACCIDENTUL s-a petrecut in judetul CALARASI, pe sensul de mers spre Bucuresti, si ca spre zona respectiva au plecat aproximativ 15 masini de interventie ale Serviciului de Ambulanta si ale SMURD, inclusiv masina de interventie pentru victime multiple si unitatea mobila de urgenta, in judet fiind declansat planul rosu.

ACCIDENT AUTOSTRADA SOARELUI. In urma ACCIDENTULUI, 2 persoane au MURIT, iar 48 de persoane, dintre care 21 de copii, au fost transportati de urgenta la unitati medicale specializate din Bucuresti, arata un comunicat al MAI. Trei persoane au refuzat transferul spre unitati medicale. Dintre victimele ACCIDENTULUI doi adulti sunt in stare grava, unul suferind o amputatie, iar celalalt avand un traumatism cranio-cerebral grav. Cele doua persoane sunt internate la Spitalul Floreasca din Capitala, unde au mai fost adusi alti sapte adulti si doi copii de 10 si 11 ani.

ACCIDENT AUTOSTRADA SOARELUI. RAED ARAFAT a declarat ca pasagerii ucraineni ai autocarului sunt adusi cu totii la 5 spitale din Bucuresti pentru investigatii sau pentru tratamente ori interventii in cazul in care este necesar acest lucru. Potrivit lui Arafat, pana la ora actuala se stie ca unul dintre raniti, un copil, este in coma, el suferind o amputatie.

Sursa foto: realitatea