ACCIDENT AVATIC SIBIU: Cei doi POLITISTI care au ajuns primii la locul tragediei au primit PLACHETA DE ONOARE a MAI

Ministrul Afacerilor Interne, GABRIEL OPREA, i-a decorat, luni, cu PLACHETA DE ONOARE a MAI, pe cei doi POLITISTI care au ajuns primii la locul ACCIDENTULUI AVIATIC din SIBIU, in urma caruia opt militari si-au pierdut viata, iar alti doi au fost raniti.

MAI a acordat aceasta distinctie pentru curaj, profesionalism si spirit de sacrificiu pus in slujba comunitatii in contextul in care agentul sef de Politie cavalerul Eduard Dumitru, sef de post la postul de politie din comuna Iacobeni din cadrul IPJ Sibiu si agentul principal de politie Badiu Lucian Aurel, sef de post la postul de Politie comuna Laslea din cadrul IPJ Sibiu, au contribuit la salvarea persoanelor ranite.

Citeste si: ACCIDENT AVIATIC SIBIU: CEREMONIAL pentru MILITARII DECEDATI. KLAUS IOHANNIS participa la solemnitati

”Este o onoare sa acordam cea mai inalta dinstinctie unor colegi care si-au facut datoria salvând doua vieti. Sunt un om care stiu ce inseamna tragediile, ca baiat de militar care a murit la datorie. De aceea e important sa ne batem pentru drepturile dumneavoastra, oameni care sunteti la datorie si va faceti datoria. Prin astfel de momente de eroism dati mai multa incredere societatii. Cel mai important lucru e sa aratam ca suntem solidari. Nu lasam pe nimeni in urma, suntem solidari si camarazi”, a declarant GABRIEL OPREA in cadrul ceremoniei.

Citeste si: ACCIDENT AVIATIC SIBIU: Trupurile MILITARILOR decedati au fost transportate la Slatina, Pitesti, Alba-Iulia si Campia Turzii