ACCIDENT AVIATIC APUSENI: CIAS, apel la cei care detin poze cu AERONAVA PRABUSITA

ACCIDENT AVIATIC APUSENI. Centrul de Investigatii si Analiza pentru Siguranta Aviatiei Civile (CIAS) face un apel catre detinatorii defotografii sau imagini video cu aeronava carea fost implicata in ACCIDENTUL AVIATIC din APUSENI de la inceputul anului.

”Aceasta aeronava a fost implicata in accidentul de aviatie produs in data de 20 ianuarie 2014, in judetul Alba. Fotografiile si imaginile video cu aeronava realizate la o data anterioara producerii accidentului aviatic mentionat pot contribui la o mai buna desfasurare a operatiunilor de investigatie.”, se arata in mesajul CIAS.

Toate institutiile si persoanele de tip BN-2A-27 Islander, inmatriculata YR-BNP, sa le transmita pe adresa de e-mail notificari@cias.gov.ro.

Citeste si: DECIZIE BOMBA! Aura Ion va fi deshumata

ACCIDENT AVIATIC APUSENI. Avionul la bordul caruia se afla un echipaj medical a aterizat fortat, in 20 ianuarie, in Muntii Apuseni, intr-o zona accidentata, la peste 1.400 metri altitudine, la granita dintre judetele Cluj si Alba.

In urma accidentului, si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion si au fost raniti copilotul Razvan Petrescu si patru medici – Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Catalin Pivniceru de la Spitalul “Sf. Maria” si Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beius, judetul Bihor.

Citeste si: Un DRUM din Muntii Apuseni va purta numele lui ADRIAN IOVAN

Sursa foto: ziuanews.ro