Accident aviatic Apuseni: De ce nu se ocupa Victor Ponta de ancheta

Victor Ponta l-a delegat pe vicepremierul Gabriel Oprea sa coordoneze ancheta in cazul accidentului aviatic de luni, din muntii Apuseni. Astfel,  s-a nascut o intrebare: de ce nu a dorit premierul sa se ocupe de ancheta? Raspunsul a venit rapid din partea lui Liviu Dragnea.

“Nu prim ministrul trebuie sa se ocupe de asa ceva. Daca-l punem pe prim ministru sa se ocupe de asa ceva, el nu mai poate conduce guvernul”, a explicat Dragnea.

Vicepremierul Liviu Dragnea a indemnat opinia publica sa astepte concluziile anchetei. “Sunt proceduri legale, institutii care au atributii clare, sa stam linistiti si sa asteptam rezultatele anchetei”, a mai spus social democratul.

Cat despre gasirea vinovatilor, dupa ce s-a intarziat cateva ore gasirea ranitilor din avionul prabusit, Dragnea evita sa dea un raspuns clar: “”Nu se impune nimic pana nu se termina ancheta. Maine vom avea o informare in Guvern. Nu coordoneaza cine cred eu sau altcineva. Sunt niste proceduri care sunt scoase din sertar cand se intampla ceva”, a incheiat vicepremierul.