ACCIDENT AVIATIC APUSENI: Un MARS COMEMORATIV pentru AURELIA ION si ADRIAN IOVAN va avea loc in Bucuresti

Un MARS COMEMORATIV in amintirea studentei AURA ION si a pilotului ADRIAN IOVAN va fi organizat in Bucuresti marti, cand se se implineste un an de la tragicul accident aviatic din muntii Apuseni.

Toti cei care vor sa le aduca un omagiu celor doua victime sunt asteptati incapand cu ora 14.30 in Piata Charles de Gaulle, de unde se va pleca la ora 15.00 pe bulevardul Aviatorilor, inspre Statuia Aviatorilor. Aici vor fi depuse flori si vor fi aprinse lumanari.

Citeste si: ACCIDENT AVIATIC APUSENI: VICTIMELE tragediei au fost COMEMORATE la UN AN de la eveniment

Pe 20 ianuarie 2015 se implineste un an de la tragicul accident aviatic din Muntii Apuseni, in urma caruia pilotul ADRIAN IOVAN si medicul rezident AURELIA ION si-au pierdut viata, iar alti patru medici si copilotul au fost raniti. Avionul YR-BNP de tip Britten-Norman BN-2A-27 Islander, apartinand Scolii Superioare de Aviatie Civila transporta o echipa de medici de la Bucuresti la Oradea pentru prelevarea unor organe in vederea realizarii de transplaturi, si a aterizat fortat in zona localitatii Petreasa din Muntii Apuseni, primele concluzii ale anchetei aratand ca principala cauza a tragediei ar fi fost vremea nefavorabila.

Citeste si: CIAS: Producatorul motoarelor avionului implicat in accidentul din Apuseni nu a detectat anomalii tehnice

Sursa foto: gandul.info