ACCIDENT AVIATIC SIBIU: MIRCEA DUSA i-a vizitat pe cei doi MILITARI RANITI

Ministrul Apararii Nationale, MIRCEA DUSA, i-a vizitat luni pe capitan-comandorul Corneliu Gabriel Titiana si maistrul militar cls. I Valentin Bora, supravietuitorii ACCIDENTULUI AVIATIC din judetul SIBIU, din 21 noiembrie, internati in continuare la Spitalul de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Bucuresti.

“Ministrul Mircea Dusa a stat de vorba si cu familiile celor doi militari, asigurandu-le de tot sprijinul institutiei militare”, se rata intr-un comunicat de presa al Ministerului Apararii Nationale.

Citeste si: ACCIDENT AVIATIC SIBIU: PILOTUL elicopterului prabusit a fost OPERAT

Echipa medicala, constituita din specialisti ai Spitalului de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri ai Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central, a prezentat ministrului apararii date privind evolutia starii de sanatate a celor doi militari.

Citeste si: ACCIDENT AVIATIC SIBIU: STAREA DE SANATATE a celor doi militari internati la Spitalul de Arsi este RELATIV STATIONARA

Opt militari si-au pierdut viata si alti doi au fost raniti in urma prabusirii unui elicopter militar IAR-330 Puma, pe 21 noiembrie, pe raza localitatii sibiene Malancrav. Elicopterul de la Baza 71 Aeriana de la Campia Turzii se afla in misiune, urmand sa participe la un exercitiu in Poligonul Cincu.

Sursa foto: mapn.ro