ACCIDENT AVIATIC SIBIU: PILOTUL RANIT a fost supus unei NOI OPERATII

PILOTUL militar RANIT in accidentul aviatic de la Sibiu, capitan-comandorul Corneliu Gabriel Titiana, a fost supus vineri unei NOI OPERATII.

Potrivit medicilor, operatia a decurs bine, insa prognosticul evolutiei starii de sanatate a militarului ramane in continuare rezervat.

Citeste si: ACCIDENT AVIATIC SIBIU: Militarii sunt chemati sa DONEZE SANGE pentru PILOTUL RANIT

“S-a realizat traheoctomia de catre echipa ORL de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar. In aceeasi operatie, noi ne-am facut treaba noastra, adica excizie de coapsa bilaterala, tot ce era arsura de gradul trei cu auto-grefe. Pe spate s-au folosit homogrefe din banca proaspete, pentru ca, din cauza faptului ca sta pe ele si a avut manifestari bacteriene prin zona, s-au mai lizat o parte din ele si atunci le-am inlocuit cu hemogrefe din banca. Operatia a decurs bine. El este curat, dar prognosticul ramane rezervat in continuare. Daca trece de primele trei zile dupa operatie, sper sa fie mai bine decat era, sper”, a declarat dr. Cristian Nitescu, directorul Spitalului Clinic de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Bucuresti, citat de Agerpres.

Citeste si: ACCIDENT AVIATIC SIBIU: MIRCEA DUSA i-a vizitat pe cei doi MILITARI RANITI

Starea celuilalt supravietuitor, maistrul militar Valentin Bora, este una buna, acesta facand deja cativa pasi de la inceputul saptamanii.

Opt militari si-au pierdut viata si alti doi au fost raniti in urma prabusirii unui elicopter militar IAR-330 PUMA, pe 21 noiembrie, pe raza localitatii sibiene Malancrav. Elicopterul de la Baza 71 Aeriana de la Campia Turzii se afla in misiune, urmand sa participe la un exercitiu in Poligonul Cincu.

Sursa foto: antena3.ro