Accident Bistrita: Un sofer baut si-a bagat prietenul in spital

Un accident s-a petrecut, duminica dimineata, la marginea orasului Bistrita, dupa ce o masina care circula cu viteza s-a ciocnit cu o camioneta, apoi a ricosat intr-o pasarela de pe marginea soselei, informeaza postul Romania Tv.

Soferul bolidului se afla in stare de ebrietate in momentul in care s-a urcat la volan impreuna cu un prieten, iar dupa cativa kilometri parcursi cu viteza mare a pierdut controlul masinii si a intrat intr-o camioneta ricosand ulterior intr-o pasarela. Soferul teribilist a scapat nevatamat insa prietenul sau a ajuns in stare grava la spitalul judetean din Bistrita.

Membrii echipajului ISU ajunsi de urgenta la fata locului au avut nevoie de mai bine de 30 de minute pentru a-l scoate pe ranit dintre fiarele contorsionate ale bolidului. Ulterior, tanarul, in varsta de 27 de ani, a fost transportat de un echipaj SMURD la spital. Victima prezenta leziuni puternice la nivelul toracelor si o fractura deschisa la nivelul membrului inferior stang.

Conform primelor informatii, soferul vinovat avea o alcoolemie de 0,79 miligrame de alcool pur in aerul respirat, acestuia urmand sa i se intocmeasca dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice si pentru vatamare corporala din culpa.

Sursa foto: realitatea.net