ACCIDENT BRAGADIRU: Un POLITIST a provocat TRAGEDIA in care a MURIT o persoana si alte doua au fost ranite

ACCIDENTUL din localitatea BRAGADIRU, judetul Ilfov, in urma caruia o persoana a MURIT si alte doua au fost RANITE, a fost provocat de un AGENT de POLITIE, care a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens, lovind frontal un autoturism care circula din sens opus, potrivit Politiei Ilfov.

ACCIDENTUL RUTIER din comuna BRAGADIRU a fost sesizat la numarul de urgenta 112, in jurul orei 14.30.

ACCIDENT BRAGADIRU. Din primele verificari facute politisti de la Serviciul Rutier Ilfov a reiesit faptul ca soferul unui autovehicul, in varsta de 23 de ani, AGENT de POLITIE, care circula dinspre Bucuresti spre Alexandria, in localitatea Bragadiru a pierdut controlul volanului si a patruns pe contrasens, lovind frontal o masina care circula din sens opus, in care se aflau doua persoane.

ACCIDENT BRAGADIRU. In urma ACCIDENTULUI, soferul masinii care circula din sens opus a DECEDAT, iar persoana cu care acesta se afla in autoturism si AGENTUL de POLITIE au fost RANITI, fiind transportati la spital pentru a primi ingrijiri medicale.

“POLITISTUL se afla in timpul liber, in autoturismul personal, iar in urma testarii cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost negativ”, a precizat IPJ Ilfov. In cazul agentului de politie a fost sesizat Parchetul pentru a face cercetari.

ACCIDENT BRAGADIRU. Politistii de la Serviciul Rutier Ilfov, sub coordonarea procurorului, urmeaza sa stabileasca imprejurarile in care s-a produs ACCIDENTUL. “Inspectoratul Judetean de Politie Ilfov transmite condoleante familiei persoanei decedate si asigura, totodata, ca va lua masurile legale ce se impun in cauza”, a precizat sursa citata.

ACCIDENT BRAGADIRU. Surse din Politie au declarat ca soferul care a provocat accidentul este agent de politie la Postul de Politie Clinceni, din cadrul IPJ Ilfov.

ACCIDENT BRAGADIRU. Managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, Alis Grasu, a declarat, pentru Mediafax, ca cele doua persoane ranite, un barbat si o femeie, au fost duse la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Grasu a precizat ca in ACCIDENT a murit un barbat in varsta de aproximativ 30 de ani.

Sursa foto: realitatea.net