ACCIDENT BRASOV: Trei femei lovite pe trecerea de pietoni. Doua dintre ele se afla in stare critica

Trei femei au ajuns la spital, joi dupa-amiaza, dupa ce au fost lovite de o masina pe o trecere de pietoni din centrul vechi al Brasovului, doua dintre victime fiind in stare grava, informeaza Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Brasov, comisar sef Liviu Naghi, accidentul a avut loc in jurul orei 13.00, pe strada George Baritiu din municipiul Brasov, dupa ce un tanar de 28 ani, care conducea un autoturism dinspre zona Schei spre Cercul Militar, nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni din dreptul cladirii Arhivelor Nationale si a accidentat trei femei care traversau strada regulamentar.

CITESTE SI: ACCIDENT TERIBIL: O tanara din Cugir a cazut din masina in timpul mersului 

La locul accidentului au ajuns trei echipaje SMURD, care le-au preluat pe cele trei femei si le-au transportat la Spitalul Judetean Brasov.

“Cele trei femei au varste de 18, 53 si 63 de ani. Doua dintre ele au fost ranite mai grav, suferind traumatisme craniocerebrale, traumatisme abdominale si toracice. Cea de-a treia victima a fost ranita usor, avand doar excoriatii”, a spus Ciprian Sfreja, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov.

CITESTE SI: Jandarm din Capitala, IMPUSCAT ACCIDENTAL de un coleg de serviciu 

Politistii rutieri continua cercetarile pentru stabilirea imprejurarilor exacte in care s-a produs accidentul.

 Sursa foto: jurnalul.ro