ACCIDENT BUZAU: Cinci persoane au fost RANITE in urma impactului dintre un autocar si un autobuz

Cinci PERSOANE au fost RANITE, luni dimineata, dupa ce un AUTOBUZ in care se aflau 35 de calatori a lovit un AUTOCAR cu 12 pasageri, in municipiul Buzau, relateaza Mediafax.

ACCIDENTUL a avut loc pe soseaua Brailei din municipiul BUZAU, cel mai probabil din cauza nepastrarii distantei corespunzatoare fata de autovehiculul din fata, potrivit agentului principal Amalia Calugaru de la Politia Judeteana Buzau.

Soferul unui AUTOBUZ in care se aflau 35 de persoane si care circula dinspre Galbinasi spre Buzau a lovit din spate un AUTOCAR cu 12 pasageri, condus de un barbat de 43 de ani din Arges. Autocarul plecase dintr-un judet al Moldovei si urma sa opreasca la Buzau, apoi sa ajunga la Sibiu. 

In urma impactului, cinci persoane au fost RANITE, trei dintre acestea fiind transportate la Spitalul Judetean Buzau. Celelalte doua victime au avut rani usoare.

Cele doua autovehicule au fost grav AVARIATE si nu si-au mai putut continua drumul.  Astfel, pasagerii din autocar urmeaza sa fie preluati de un alt autocar pentru a ajunge la Sibiu, iar cei din autobuz au plecat pe jos. 

Sursa foto: enational.ro