ACCIDENT CERNAVODA: Soferul vinovat de producerea tragediei era foarte beat

Soferul care a cazut cu masina intr-un canal de aductiune de la iesirea din Cernavoda, in urma accidentului decedand sase persoane, intre care trei copii, era in stare avansata de ebrietate, avand o alcoolemie de 1,65 gr/l alcool pur in sange alcool pur in sange, au stabilit medicii legisti, noteaza Mediafax.

Conform reprezentantilor Politiei Rutiere Constanta, medicii legisti constanteni au stabilit, in urma necropsiei, ca in momentul producerii accidentului soferul, Vadet Memet, se afla intr-o stare avansata de ebrietate, rezultatele indicand o valoare de 1,65 gr/l alcool pur in sange si 2,20 gr/l alcool pur in urina.

Tot luni, politistii au mai descoperit, in urma verificarilor in bazele de date, ca Memet nu avea permis de conducere emis de autoritatile romane si, in plus, pe numele sau au fost intocmite, in anii 2008 si 2009, doua dosare penale pentru conducerea unui autovehicul fara a avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

“In prezent se fac verificari la Centrul de Cooperare Politieneasca Internationala al IGPR pentru a se stabili daca barbatul avea permis de conducere emis de autoritatile din Turcia”, a precizat purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Constanta, Cristina Vasile.

Duminica seara, masina condusa de Vadet Memet si in care se mai aflau cinci persoane – un barbat, o femeie si trei copii in varsta de 5, 9 si 10 ani – a lovit balustrada de protectie din dreapta sensului de mers si a cazut de pe un pod rutier intr-un un canal de aductiune, la iesirea din Cernavoda.

Sursa foto: realitatea.net