ACCIDENT CIOLPANI: Sapte PERSOANE RANITE, intre care un COPIL si o GRAVIDA

Un numar de sapte persoane au fost ranite intr-un grav accident rutier produs sambata dupa-amiaza pe DN1, in localitatea Ciolpani, unde doua autoturisme s-au ciocnit. Printre victime se numara un copil si o femeie insarcinata.

Conform datelor furnizate de Centrul Infotrafic al Politiei Romane, accidentul a avut loc la kilometrul 37+600 de metri, in conditiile in care carosabilul este ud si ploua. In urma impactului dintre doua autoturisme, au fost ranite sapte persoane, intre care o femeie insarcinata si un copil, iar trei dintre victime au fost gasite incarcerate.

Purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti – Ilfov, Daniel Vasile, a declarat pentru televiziunilede stiri ca patru dintre cei sapte raniti au fost preluati de catre ambulante ale Serviciului Bucuresti-Ilfov, iar ceilalti doi au fost preluati de SMUDR si transportati la spitale. A saptea persoana ranita a refuzat transportul la spital.

Dupa producerea accidentului rutier de la Ciolpani, timp de cateva zeci de minute circulatia pe DN 1 s-a desfasurat pe cate o singura banda in ambele sensuri ale drumului. Conform politistilor de la Rutiera, la ora transmiterii acestei stiri traficul a fost reluat pe toate cele patru bezni ale drumului, insa in zona de circula ingreunat, in coloana.

Sursa foto: realitatea