ACCIDENT CONSTANTA: Doi TINERI au MURIT in timpul unei CURSE ILEGALE de masini

Un grav ACCIDENT a avut loc la CONSTANTA, in noaptea de sambata spre duminica. Doi tineri, in varsta de 14 si 17 ani, si-au PIERDUT viata in timpul unei CURSE ILEGALE de masini. Alte doua persoane, aflate in masina, au fost RETINUTE de politisti, fiind acuzati de participare la CURSA ILEGALA de masini, informeaza postul Romania Tv.

Autoturismul in care se aflau cei patru tineri era un Opel inmatriculat in Bulgaria. Toti cei patru tineri erau din Techirghiol. Cand soferul, DRAGOS MAFTEI, in varsta de 26 de ani, a vrut sa intoarca masina, nu s-a asigurat, iar autovehiculul a fost lovit brusc de o masina care venea din sens opus, anunta sursa citata.

Citeste si: ACCIDENT GURA HUMORULUI: Un tanar a MURIT, iar un altul este GRAV RANIT 

IMPACTUL a fost atat de VIOLENT incat masina s-a rasturnat de mai multe ori. Pasagerii din spate, o fata de 14 ani si un baiat de 17 ani, MARIA ALEXANDRU P. si BOGDAN ILIE A., au murit in urma ACCIDENTULUI. Erau deja inconstienti cand medicii au sosit sa le acorde primul ajutor. Au fost dusi la spital, insa au MURIT pe masa de operatie. Ceilalti doi tineri RANITI in ACCIDENT sunt acum in stare stabila.

Citeste si: ALBA: Barbatul care a impuscat MORTAL o femeie dupa ce a confundat-o cu o vulpe, RETINUT 

In urma cercetarilor efectuate de politisti, s-a descoperit ca era vorba de o CURSA ILEGALA de masini. Oamenii legii au dispus RETINEREA a doua persoane in caz. Este vorba de ceilalti doi tineri care se aflau in masina si care au scapat cu viata.

Sursa foto: ziuadeconstanta