ACCIDENT CONSTANTA: Trei masini s-au ciocnit intre Eforie Sud si Tuzla, sase persoane ranite

TECUCI: Un BARBAT a fost UCIS in plina strada. AMBULANTA chemata nu A AJUNS LA TIMP din cauza ERORI

ACCIDENT RUTIER GRAV IN JUDETUL CONSTANTA. Sase persoane, intre care doi copii, au fost ranite, duminica dupa-amiaza, in urma unui accident produs in judetul Constanta si in care au fost implicate trei autoturisme. Reprezentantii Politiei Judetene Constanta sustin ca accidentul a avut loc pe DN 39, intre Eforie Sud si Tuzla.

Astfel, un autoturism condus de o femeie de 38 de ani, din Constanta, a intrat pe contrasens si a lovit o masina, care, la randul ei, a intrat in coliziune cu o alta masina condusa de un barbat de 35 de ani, din Braila.

Citeste si: Accident grav in Buzau, sase persoane ranite

In urma impactului, sase persoane au fost ranite, fiind vorba despre femeia de 38 de ani, fiica ei de noua ani, soferul si alti trei pasageri, intre care un copil de cinci ani, din cea de-a doua masina implicata in accident.

Victimele au fost transportate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, iar, potrivit politistilor, ranile celor sase persoane nu sunt grave.

Reprezentantii Serviciului Politiei Rutiere continua investigatiile pentru a stabili imprejurarile exacte in care a avut loc accidentul.

Citeste si: ACCIDENT CONSTANTA: Doi TINERI au MURIT in timpul unei CURSE ILEGALE de masini