ACCIDENT cu MASINA POLTIEI, in Cluj-Napoca

Doua persoane au fost transportate la SPITAL, duminica, in urma unui accident produs in municipiul Cluj-Napoca, dupa ce un autoturism a lovit o AUTOSPECIALA DE POLITIE aflata in misiune, care avea semnalele acustice si luminoase in functiune.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Cluj, Simona Virci, accidentul a avut loc dupa ce soferul unui autoturism nu a acordat prioritate AUTOSPECIALEI DE POLITIE aflata in misiune.

“Din primele cercetari, reiese ca este vorba despre o neacordare de prioritate unei autospeciale care circula cu semnalele acustice si luminoase pornite. In urma impactului, autospeciala a fost proiectata intr-un stalp, doua persoane fiind duse la spital. Politistii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate care au fost conditiile in care s-a produs accidentul”, a declarat Simona Virci.

Citeste si: Accident grav pe DN28 Iasi – Vaslui intre un taxi si un microbuz. O persoana a murit, alte cinci au fost ranite

Autospeciala circula dinspre Bulevardul Eroilor spre strada Dorobantilor, avand sirenele pornite, insa soferul acesteia nu a putut evita impactul cu autoturismul care nu a acordat prioritate.

Surse din randul anchetatorilor au declarat ca autospeciala implicata in accident apartine Serviciului de Actiuni Speciale din Politia Cluj, in aceasta aflandu-se trei politisti mascati si trei persoane care urmau sa fie duse la audieri in Palatul de Justitie din Cluj-Napoca, potrivit Mediafax.

Citeste si: SUCEAVA: Un TANAR a provocat un ACCIDENT, a iesit din MASINA apoi a MURIT intr-o rapa

Conform surselor citate, persoanele ranite sunt dintre cele care urmau sa fie audiate si au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgente Cluj.

In masina care a produs accidentul se afla doar soferul, care nu a necesitat ingrijiri medicale.

Sursa foto: someseanul.ro