ACCIDENT cu o ambulanta in Bucuresti: Trei persoane au fost ranite pe B-dul Iancu de Hunedoara

Un grav accident rutier s-a produs, joi, in Bucuresti, aproape de Spitalul de Urgenta Floreasca! O ambulanta s-a rasturnat pe B-dul Iancu de Hunedoara, dupa ce o alta masina din trafic nu i-a acordat prioritate, in ciuda faptului ca autovehiculul medical avea semnalele acustice si luminoase pornite, informeaza Romania Tv.

Accidentul s-a produs pe B-dul Iancu de Hunedoara din Capitala in jurul orei 11.10. Ambulanta transporta un pacient din judetul Dambovita. Politistii au precizat ca in total s-au inregistrat trei raniti, care au fost transportati la Spitalul Floreasca.

Pompierii indeparteaza acum substantele combustibile aflate pe carosabil. Este vorba de un amestec de ulei si motorina, care prezinta pericol de aprindere. Urmeaza ca ambulanta sa fie ridicata cu o rampa.

Circulatia pe B-dul Stefan cel Mare este ingreunata, mai multe echipaje ale politiei aflandu-se la fata locului. In urma evenimentului rutier au fost avariate alte patru autoturisme.

Doi dintre raniti sunt din ambulanta, soferul si pacientul, iar cea de-a treia din autoturismul care nu a acordat prioritate.

Sursa foto: rtv.net