Accident cu trupa Cargo pe Valea Oltului. Adi Barar: Ne-am omorat ghinionul!

Trupa Cargo a fost implicata intr-un accident rutier pe Valea Oltului, in timp ce se intorceau de la un concert sustinut de Revelion. Microbuzul in care se aflau membrii trupei Cargo a fost lovit de un autoturism condus de o femeie, care pierduse controlul volanului.

Tobosarul trupei Adrian Barar a scris pe Facebook ca daca nu ar fi produs accidentul, femeia ar fi cazut in raul Olt. El a mai anuntat pe Facebook ca accidentul a fost unul minor si ca niciunul dintre membrii trupei nu a ajuns la spital.

Adi Barar, tobosarul trupei, a declarat, la Realitatea TV: ”S-a intamplat ca ne-am omorat ghinionul. Am avut un accident, nu atat de grav. Un participant la trafic a intrat in noi. Nu putea fi evitat accidentul in niciun fel”.

Pe Facebook a fost postat un mesaj: „Am fost implicati intr-un accident pe Valea Oltului, in timp ce ne intorceam acasa dupa Revelion. Din sens opus o femeie a pierdut controlul volanului si a lovit masina noastra. Aceasta i-a salvat si viata, altfel ar fi cazut in raul Olt. Atat noi cat si femeia am scapat nevatamati!”, semnat de Trupa Cargo. Postarea era insoțita de o fotografie cu microbuzul trupei, Adi Barar explicand, la Realitatea TV, ca masina femeii care a pierdut controlul volanului a fost distrusa.

Potrivit unor surse din Poliția Valcea, accidentul s-a petrecut pe drumul național 7, in zona de nord a județului Valcea. Sursele citate au precizat ca soferița care a provocat accidentul nu a adaptat viteza la condițiile de drum, iar intr-o curba a intrat pe contrasens, unde a acroșat microbuzul in care se aflau cei patru artiști, informeaza Mediafax.

in urma accidentului au rezultat doar pagube materiale, incidentul in trafic fiind catalogat de catre polițiști drept o tamponare, in condițiile in care nu sunt victime, iar șoferii au posibilitatea de a-și repara mașinile in baza unei ințelegeri pe cale amiabila.

Niciunul dintre șoferii care conducea mașinile implicate in accident nu consumase alcool, iar in urma acestui eveniment rutier traficul pe Valea Oltului nu a fost afectat.