ACCIDENT CUMPLIT in Suceava: Un COPIL de sase ani a MURIT, iar o TANARA a fost RANITA, dupa ce au fost LOVITI pe trecerea de pietoni

Un COPIL de sase ani a MURIT, iar o TANARA de 22 de ani a fost RANITA, dupa ce au fost LOVITI, luni, de o masina, in timp ce traversau pe trecerea de pietoni, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Suceava, Ionut Epureanu.

Cele doua persoane au fost LOVITE in plin in timp ce traversau strada pe un loc marcat pentru trecerea pietonilor, precizeaza sursa citata de Agerpres.

In urma impactului, COPILUL in varsta de sase ani a fost proiectat la o distanta de peste zece metri. Grav lovit in zona capului, COPILUL a fost resuscitat timp de cateva zeci de minute, dar echipajul SMURD nu a reusit sa-l salveze, constatand decesul.

Citeste si: Accident GRAV in Timisoara: A ajuns sub ROTILE trenului!

Cealalta victima a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Suceava, medicii constatand ca a suferit multiple leziuni usoare, fara a-i fi pusa viata in pericol.

Soferul care a provocat accidentul a primit, la randul lui, ingrijiri medicale din partea unui echipaj al ambulantei, dupa ce a intrat in stare de soc.

Citeste si: ACCIDENT Grav in Prahova: Un COPIL a fost LOVIT de tren

Politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa si cerceteaza cauzele si imprejurarile exacte in care s-a produs accidentul.