ACCIDENT DE AUTOBUZ in localitatea Valu lui Traian. Sapte PERSOANE au fost RANITE

Un grav accident rutier s-a produs luni dupa-amiaza in localitatea Valu lui Traian din judetul Constanta.

Un AUTOBUZ al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a fost implicat intr-un ACCIDENT IN LANT si s-a izbit de o clădire.

Potrivit inspectorului Ionut Dumbrava de la centrul Infotrafic, sapte persoane au fost RANITE usor. Persoanele respective au fost transportate catre unitati spitalicesti apropiate. Dumbrava a spus ca nu este abilitat sa dea amanunte despre AUTOBUZUL MAI implicat in accident.

Conform medicilor de la ambulanta, cel putin doua-trei persoane au rani mai grave, cum ar fi traumatisme craniene.

La fata locului sunt sase ambulante si o masina de descarcerare. AUTOBUZUL transporta aproximativ 20 de pasageri, civili, de toate varstele. Jumatate dintre acestia au rani destul de grave.

Accidentul a fost provocat de un autoturism care a intors neregulamentar pe linia continua. AUTOBUZUL a derapat si a intrat intr-o cladire. In accident a fost implicat inca un autoturism. Cei doi soferi ai autoturismelor sunt nevatamati, dar in randul pasagerilor AUTOBUZULUI sunt mai multe victime. Potrivit Digi24, una dintre persoane avea un picior sectionat.

Una dintre usile AUTOBUZULUI a ramas blocata si era nevoie de descarcerare.

Traficul se desfasoara cu dificultate, pe o singura banda, si deja s-a format o coada de masini pe cativa kilometri. Accidentul s-a produs pe un drum national care trece chiar prin centrul localitatii Valu lui Traian, situata in apropiere de municipiul Constanta.

Sursa foto: reporterntv.ro