Accident de autocar Bulgaria: Sase RANITI au fost adusi la spitalul Floreasca

Sase RANITI in accidentul din Bulgaria au ajuns la Spitalul de Urgenta Floreasca, acestia avand traumatisme forte si fracturi, care, cel putin deocamdata, nu le pun viata in pericol, a declarat coordonatorul SMURD Bucuresti, dr. Bogdan Oprita.

Alti patru RANITI in accidentul rutier produs in Bulgaria au fost adusi la Spitalul Floreasca din Capitala, duminica dupa-amiaza, cu un elicopter al Inspectoratului General de Aviatie.

Citeste si: UPDATE. ACCIDENT DE AUTOCAR IN BULGARIA: UN ROMAN A MURIT SI ALTI CINCI SUNT IN STARE GRAVA!

Ei vor fi internati si supusi unor investigatii, dupa care medicii vor stabili, in cazul fiecaruia, terapia necesara.

Tot la Floreasca au fost adusi anterior, cu elicoptere SMURD, alti doi Raniti in accidentul din Bulgaria. Acestia – o femeie de peste 60 de ani si un barbat de aproximativ 60 de ani – au traumatisme forte si fracturi, care, cel putin deocamdata, nu le pun viata in pericol, a declarat coordonatorul SMURD Bucuresti, dr. Bogdan Oprita.

Cei sase RANITI adusi la Bucuresti au fost transportati din Bulgaria in Romania, pe calea aerului, dupa ce au fost stabilizati la un spital din Veliko Tarnovo.

Accidentul a avut loc in jurul orei 5.00, cand un autocar cu turisti care venea spre Romania din Turcia, de la Kusadasi, s-a rasturnat in Pasul Republika, intre localitatile Gurkovo si Veliko Tarnovo – zona muntoasa din tara vecina.

Citeste si: ACCIDENT DE AUTOCAR IN BULGARIA: PRIMII DOI RANITI AU AJUNS LA FLOREASCA

In urma accidentului, un roman A MURIT, cinci au fost RANITI grav, iar altii au rani usoare. Conform agentiei Focus, persoana decedata in accident avea 27 de ani.