Accident de autocar in Bulgaria: noi date despre ROMANII RANITI

Starea celor sase RANITI internati la Spitalul Floreasca dupa ACCIDENTUL din Bulgaria este STABILA, unul dintre acestia fiind operat, iar trei dintre cele 16 persoane care au ajuns la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti au fost internate, doua dintre acestea urmand sa fie externate luni.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, dr. Leonard Grecescu, a declarat, luni, ca dintre cele 16 persoane RANITE usor in ACCIDENTUL rutier din Bulgaria care au ajuns la unitatea sanitara pentru investigatii, trei au fost internate, dintre care doua au ramas doar 24 de ore, pentru supraveghere si vor fi externate luni.

Citeste si: TURISTII IMPLICATI IN ACCIDENTUL DIN BULGARIA, CARE NU AU FOST GRAV RANITI, AU AJUNS IN ROMANIA

Leonard Grecescu a precizat ca si celelalte 13 persoane aveau rani usoare, cum ar fi zgarieturi, vanatai, insa in cazul acestora nu a fost necesara spitalizarea, fiind lasate sa plece acasa. Medicul a precizat ca unele dintre aceste persoane nu au dorit sa ramana sub supraveghere medicala 24 de ore.

Alti sase RANITI in ACCIDENTUL din Bulgaria – doi barbati si patru femei – sunt internati la Spitalul Floreasca din Capitala. Acestia au fost adusi din Bulgaria cu elicoptere, intrucat aveau traumatisme si fracturi, fiind transportati la Bucuresti dupa ce au fost stabilizati la un spital din Veliko Tarnovo.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca, dr. Bogdan Oprita, a declarat luni, ca una dintre femeile ranite in accidentul din Bulgaria a fost operata duminica seara, pentru o fractura la un picior, in cazul celorlalti cinci nefiind decise deocamdata interventii chirurgicale, informeaza Mediafax.

Citeste si: ACCIDENT DE AUTOCAR BULGARIA: SASE RANITI AU FOST ADUSI LA SPITALUL FLOREASCA

Oprita a spus ca starea celor sase pacienti internati la Spitalul Floreasca dupa ACCIDENTUL din Bulgaria este stabila, toti fiind constienti. Acestia vor fi din nou investigati luni, iar medicii vor decide daca sunt necesare alte interventii chirurgicale sau daca acestia vor urma doar tratamente de recuperare.